CONDICIONES DE COMPRA

Antes de hacer tu compra por favor revisa cuidadosamente el evento, sección, fecha, número de boletos solicitados y costo total (precio).

Ticketón únicamente distribuye boletos de los eventos ofrecidos en su página oficial www.ticketon.com, por lo que la empresa no se hace responsable del contenido de los espectáculos y/o eventos, ni de los horarios de los mismos.

Ticketón te proporciona el mejor lugar disponible al momento de realizar la compra, de acuerdo al precio solicitado.

Tu compra está sujeta a la autorización de la tarjeta de crédito con la cual se realiza el pago y verificación de los datos de tu Banco.

Ticketón no se hace responsable de la perdida, extravío, robo, destrucción total o parcial, mutilación, daño o cualquier menoscabo que sufran los boletos, por lo que, el usuario asume toda la responsabilidad sobre los mismos y bajo ninguna circunstancia o motivo Ticketón llevará a cabo la reposición de los boletos.

Una vez hecha la compra final de los boletos, no podrá efectuarse ningún tipo de cambio, reembolsos o cancelación de los boletos y en caso de ser cancelado el evento, los cargos por servicio y envío de los boletos no serán reembolsables.

Cada boleto comprado a través del sitio oficial, está sujeto a un cargo por servicio adicional al precio del boleto original, así como a un cargo por envío a domicilio o Will Call.

Salvo disposición expresa en contrario, una vez hecha la compra de los boletos, los mismos podrán recogerse en la taquilla del inmueble, hasta una hora antes del evento o en cualquier centro de entrega (como por ejemplo: tiendas participantes), designado con anticipación para tales efectos.

Una vez hecho el pago de los boletos, el usuario deberá presentarse en forma personal y proporcionar los siguientes documentos e información, a fin de recibir su(s) boleto(s):

- Número de confirmación de compra.

- Identificación oficial (federal o estatal).

- Presentar la tarjeta de crédito o débito (físicamente) con la cual se efectuó la compra del (los) boleto(s).

A fin de proteger tu seguridad, garantizar tu compra y asistencia al evento de tu elección, a ninguna persona y bajo ninguna circunstancia, le serán entregados los boletos si no cumple con los requisitos antes mencionados.

Recuerda que es indispensable que el usuario que hizo la compra se presente en forma personal a recoger los boletos del evento en las fechas y horarios establecidos.

En caso de tener alguna duda por favor comunícate al departamento de servicio a clientes al teléfono (323) 655-2669, en un horario de atención de lunes a viernes de 9:00 am a 6:00 pm.

Al hacer uso de este sistema electrónico de compra de boletos a través de la pagina www.ticketon.com, yo como usuario: (i) manifiesto que soy una persona (física o moral), con plena capacidad legal para obligarme bajo los términos y condiciones establecidos en este sitio de internet; (ii) reconozco que he leído cuidadosa y diligentemente todos y cada uno de los términos y condiciones de servicio, incluyendo de manera enunciativa mas no limitativa (a) condiciones de compra, (b) condiciones de privacidad y (c) condiciones de uso del sistema de Will Call y del servicio de venta de boletos a través del sistema Ticketón, contenidos en esta página de internet www.ticketon.com y (iii) acepto todos y cada uno de los términos y condiciones de servicio de Will Call y del servicio de venta de boletos a través del sistema Ticketón, contenidos en la página de internet www.ticketon.com, así como en los boletos emitidos por el sistema de Ticketón.

CONDICIONES DE USO

Ticketón es una empresa independiente legalmente constituida conforme a las leyes de los Estados Unidos de América y tiene por objeto, entre otros, la compra, venta, promoción y distribución de boletos para todo tipo de conciertos, eventos culturales, deportivos, artísticos, eventos especiales, entre otros.

Ticketón es un distribuidor independiente que compra y vende boletos tanto en el mercado primario como en el mercado secundario, como resultado de ello, los precios de nuestros boletos normalmente se encuentran por encima del costo promedio, toda vez que la policitación de nuestros boletos refleja en forma directa los efectos económicos de la ley de la oferta y la demanda.

Ticketón como parte de su política de promoción de eventos, podrá, en los casos, condiciones y eventos en que sea aplicable, ofertar sus boletos por debajo del costo promedio.

Las condiciones de uso a las que se sujetan y obligan todos y cada uno de los usuarios de nuestra página de internet www.ticketon.com son las siguientes:

1. Al usar o visitar nuestra página de internet www.ticketon.com (en lo sucesivo “el Sitio”), tú como usuario de nuestros servicios, de forma expresa manifiestas tu conformidad y te obligas a cumplir con todos y cada uno de los términos y condiciones de uso del Sitio.

2. En tu carácter de usuario te obligas a cumplir con todas y cada una de las leyes y reglamentos vigentes y aplicables para el uso del Sitio.

3. En tu carácter de usuario, en este acto, asumes todos y cada uno de los riesgos por el uso de este Sitio.

4. Ticketón se reserva el uso exclusivo de reformar, suprimir, revocar, añadir, enmendar o por cualquier medio modificar los términos y condiciones de uso del Sitio, sin que ello implique responsabilidad alguna para Ticketón.

5. Los términos y condiciones del Sitio son obligatorios para todos los usuarios del Sitio.

6. Ticketón se reserva de manera expresa el derecho de presentar cualquier reclamación, queja y/o acción legal que resulte procedente, en forma directa o indirecta, en contra de los usuarios o terceras personas por violación a los términos y condiciones de uso del Sitio.

7. Ticketón se reserva de manera expresa el derecho de excluir a cualquiera de sus usuarios del uso de su página de internet www.ticketon.com, por violación a las disposiciones de uso, legales o administrativas del Sitio y en su caso, Ticketón podrá de forma unilateral y sin necesidad de declaración judicial alguna, rescindir cualquier contrato y/o acuerdo que tenga con el usuario, así como, en su caso, cancelar los boletos expedidos con anterioridad y/o tomar las acciones legales que juzgue conveniente para proteger los intereses de Ticketón, cualquiera de sus socios, afiliados, subsidiarias, empleadores, empleados o terceros.

8. El usuario del Sitio no podrá bajo ninguna circunstancia duplicar, descargar, publicar, modificar o distribuir en forma alguna el contenido del Sitio.

9. El usuario del Sitio está autorizado única y exclusivamente para revisar eventos, fechas, precios, locaciones e información de publicidad para la compra de boletos o mercancía publicitada en la página de internet www.ticketon.com

10. Cualquier uso ilegal o no autorizado de este Sitio constituye una violación a las condiciones de uso permitidas a los usuarios, por lo que Ticketón se reserva el derecho de ejercitar las acciones legales que resulten procedentes en contra del usuario, para reparar el daño y/o perjuicio que este ultimo haya causado.

11. El uso del Sitio es personalísimo, por lo que el usuario asume toda la responsabilidad respecto a su uso.

12. El contenido y software del Sitio es propiedad de Ticketón y está protegido por las leyes nacionales e internacionales de derechos de autor y demás relativas y aplicables al mismo.

13. Es obligación de usuario revisar cuidadosamente: (i) las condiciones de compra, (ii) condiciones de privacidad y (iii) condiciones de uso del Sitio, respectivamente, las cuales rigen todas y cada una de las transacciones realizadas en el Sitio.

14. El usuario manifiesta de forma inequívoca que toda la información proporcionada por este último es verdadera.

15. El usuario es el único responsable por el uso y visita del Sitio, por lo que en este acto, libera en forma expresa e irrevocable a Ticketón de cualquier tipo de responsabilidad de carácter civil, penal, laboral, mercantil, administrativa, fiscal o de cualquier otra índole por el uso directo o indirecto del Sitio.

16. Ticketón manifiesta y el usuario acepta y está de acuerdo en que Ticketón no se hace responsable por errores (de cualquier índole) publicados en el Sitio.

17. Ticketón manifiesta y el usuario acepta y está de acuerdo en que Ticketón no se hace responsable por interrupciones en el sistema.

18. Ticketón manifiesta y el usuario acepta y está de acuerdo en que Ticketón no se hace responsable por cualquier descarga del Sitio que, en su caso, contenga algún virus, gusano, “trojans” o cualquier otro tipo de contaminación dañina o destructiva.

19. Ticketón manifiesta y el usuario acepta y está de acuerdo en que todos los boletos y servicios ofertados en el Sitio son entregados por Ticketón “como está” y “como esté disponible”.

20. Ticketón manifiesta y el usuario acepta y está de acuerdo en que Ticketón está libre de toda responsabilidad de garantías, ya sean expresas o implícitas, incluyendo en forma enunciativa más no limitativa, garantías de comerciabilidad o aptitud para un propósito particular.

21. Ticketón manifiesta y el usuario acepta y está de acuerdo en que Ticketón no será responsable por ningún daño y/o perjuicio que surja o pueda surgir como consecuencia directa o indirecta del uso de este Sitio, incluyendo en forma enunciativa mas no limitativa, daños directos, daños indirectos, daños incidentales, daños punitivos y daños consecuenciales.

22. Ticketón manifiesta y el usuario acepta y está de acuerdo en que Ticketón no garantiza ningún resultado específico del uso de este Sitio o del uso de los servicios proporcionados por Ticketón.

23. Ticketón manifiesta y el usuario acepta y está de acuerdo en que Ticketón se libera de toda responsabilidad por cualquier hecho, omisión y/o conducta por parte de cualquier usuario, terceros, publicistas y/o patrocinadores del Sitio.

24. Ticketón no es responsable por los productos, servicios, acciones o falta de acción de cualquier lugar, artista, promotor o cualquier tercero en conexión con el Sitio o al que se ha hecho referencia en el Sitio.

25. Bajo ninguna circunstancia Ticketón será responsable de cualquier daño indirecto, consecuencial, ejemplar, incidental, especial o punitivo, o por la pérdida de ganancias, ingresos u oportunidades de negocios, aun cuando se le haya avisado a Ticketón de las posibilidades de tales daños.

26. Cualquier disputa o controversia que involucre un evento y/o la compra, venta, promoción y/o distribución de boletos o cualquier disputa relacionada con este Sitio, se regirá e interpretará de acuerdo con las leyes vigentes y jurisdicción competente en el Estado de California, dejando sin efectos cualquier principio de interpretación o legislación aplicable. El usuario acepta que cualquier acción legal o acción de equidad que surja de o se relacione con los términos antes mencionados se presentará sólo en los tribunales estatales o federales ubicados en el Condado de Los Ángeles, estado de California y el usuario da su consentimiento y se somete en forma expresa a la jurisdicción personal de dichos tribunales para el propósito de litigar cualquier acción.

27. En este acto, el usuario de manera expresa e irrevocable, manifiesta que es su voluntad liberar a Ticketón, sus filiales, directores, funcionarios, gerentes, agentes, empleados, contratistas y principales filiales de Ticketón, presentes o futuras, de cualquier responsabilidad de carácter civil, penal, laboral, administrativa, mercantil, fiscal o de cualquier otra índole, derivada de cualquier pérdida, reclamación, demanda, obligación o reclamo, incluyendo los honorarios razonables de abogados, que en forma directa o indirecta sean presentados por el usuario o por cualquier tercero, que surjan del uso de este Sitio, incluyendo de manera enunciativa mas no limitativa, el uso del Sitio para proporcionar un enlace a otro sitio de internet o para cargar o descargar contenido o cualquier otra información al Sitio.

28. Ticketón no tiene control ni obligación legal sobre las condiciones de los lugares, locales o establecimientos en donde se lleven a cabo los eventos. El propietario del local, lugar o establecimiento, o en su caso, el promotor del evento, en todo momento deben cumplir con las leyes y reglamentos de seguridad respectivos. Por lo tanto, Ticketón, sus afiliados, directores, funcionarios, gerentes, agentes, empleados, contratistas y principales subsidiarias no se harán responsables de cualquier lesión, daño o perjuicio causado por el incumplimiento de los requisitos legales y las leyes aplicables para tales efectos.

Ticketón es una marca registrada. Todos los derechos reservados.

PRIVACIDAD

PRIVACIDAD TICKETÓN

FAVOR DE LEER ESTA POLÍTICA DE PRIVACIDAD ("POLÍTICA DE PRIVACIDAD”) CUIDADOSAMENTE ANTES DE USAR EL SITIO, APLICACIÓN O CUALQUIER OTRO PRODUCTO O SERVICIO DE TICKETÓN.

Esta página es operada por Ticketón Entertainment LP (operando como Ticketón) ubicado en 5757 Wilshire Blvd., Suite 473, Los Angeles, CA 90036. Ticketón es una plataforma de comercio electrónico operando en Estados Unidos que le brinda a los consumidores varios servicios que incluyen pero no se limitan a, boletos para eventos, boletos para películas y ventas de mercancía.

Ticketón se compromete a proteger y a respetar tu privacidad.

Esta Política de Privacidad (junto con nuestros Términos y Condiciones y cualquier otro documento referido dentro de las mismas) establece la base sobre la cual toda información (que puede incluir información personal) que recopilamos de ti, o que tu nos proporcionas, a través de esta página, será procesada por nosotros. Por favor lee lo siguiente cuidadosamente para entender nuestras prácticas con relación a tu información y cómo la tratamos.

AL VISITAR ESTA PÁGINA (EL “SITIO”), TU ACEPTAS Y AUTORIZAS LAS PRACTICAS DESCRITAS EN ESTA POLÍTICA (INCLUYENDO SUS ACTUALIZACIONES Y MODIFICACIONES DE VEZ EN CUANDO). SI NO DESEAS QUE TU INFORMACIÓN SEA SUJETA BAJO LOS LINEAMIENTOS A CONTINUACIÓN, POR FAVOR NO NOS PROPORCIONES TU INFORMACIÓN O INTERACTUES CON NUESTROS SERVICIOS.

INFORMACIÓN QUE PODEMOS RECOPILAR DE TI

Al usar nuestro Sitio o al contactarnos por correo electrónico, redes sociales, SMS, teléfono o cualquier otro método, podremos recopilar y procesar la siguiente información acerca de ti, tal y como, correo electrónico, cookies de sesión, dirección y, demografía.

La información que tu nos das, incluyendo:

• Formularios que llenes en nuestro Sitio;
  • Contenido de la correspondencia con nosotros por teléfono, correo electrónico o de cualquier otro tipo;
  • Registro en el Sitio;
  • Subscripciones u órdenes llevadas a cabo en nuestro Sitio;
  • Participación en foros de discusión u otras funciones de redes sociales dentro del Sitio;
  • Inscribirse a un concurso, promoción o encuesta;
  • Reportar un problema o solicitar apoyo para el Sitio.

Categorías de Información que Pudiéramos Recopilar:

• Identifiers: May include name, postal address, email address, social networking website user account names, telephone numbers.
  • Demographic Information: May include age, date of birth, and gender.
  • Location Information: May include GPS functionality derived from mobile device tracking.
  • Financial Information: May include information collected for processing payments as relating to purchasing ticket events or enrolling in payment plans as applicable.
  • Internet and Network Activity Information: May include web browsing behavior, search history, cookies, pixel tags, and web beacons.
    • Each visit to the Site tracks the following automatically:
      • IP address, login information, browser type and version, time zone setting, browser plug-in types and versions, operating system and platform;
      • Information about your visit, including the full URL clickstream to, through and from our Site (including date and time);
      • Pages you viewed or searched for; page response times, download errors, length of visits to certain pages, page interaction information (such as scrolling, clicks, and mouse-overs), and methods used to browse away from the page.
    • User Preferences and Other Characteristics: May include event preference tracking, information revealed from participation on discussion boards or other social media functions on the Site, information provided upon participating in a competition, promotion, or survey, and information provided for the purposes of reporting a problem or requesting support for use of the Site.

The information you give us may include your name, address, e-mail address and phone number, date of birth, payment information, personal description, photographs or images.

INFORMATION WE COLLECT FROM OTHER SOURCES

We work closely with third parties (including, for example, business partners, sub-contractors in technical, payment and delivery services, advertising networks, analytics providers, social networks such as Facebook and Twitter, search information providers, credit reference agencies, third parties who enable sign on functionality and social network integration) and may receive information about you from them.

If you choose to use features on this Site that connect to your online profiles or social media accounts (“Connected Accounts”), we may collect any information that you permit through your settings on those Connected Accounts. For example, if you log in to our site using your Facebook account and choose to allow Facebook to share your profile with us, we may collect that information. Information we receive from Connected Accounts with your consent may include email address, first and last name, location (hometown and country), gender, date of birth, likes, posts or other social activity. Please review your Connected Account privacy settings to control what information is provided to us through this option.

If you use any features on the Site to send information about a product or service to another person, we will also collect the personal information of that other person to the extent disclosed by you and you may contact them using the information you provided us.

HOW YOUR INFORMATION MAY BE USED

We may use information held about you in the following ways:

Information you give to us or through Connected Accounts. We will use this information:

• To facilitate your purchase of tickets through our Site;
  • To help us respond to your queries regarding your events;
  • To provide you with information on the relevant event you purchased tickets to;
  • To carry out our obligations arising from any contracts entered into between you and us and to provide you with the information, products and services that you request from us;
  • To provide you with information about other goods and services we offer that are similar to those that you have already purchased or enquired about;
  • To provide you, or permit selected third parties to provide you, with information about goods or services we feel may interest you;
  • To notify you about changes to our service;
  • To manage your access to the services;
  • To allow you to interact with our Site, for example by posting comments;
  • To allow you to share information from our Site on third party social media platforms;
  • To comply with legal and regulatory requirements.

Information we collect about you. We will use this information:

• To administer our Site and for internal operations, including troubleshooting, data analysis, testing, research, statistical and survey purposes;
  • To improve our Site to ensure that content is presented in the most effective manner for you and for your computer;
  • To allow you to participate in interactive features of our service, when you choose to do so;
  • As part of our efforts to keep our Site safe and secure;
  • To measure or understand the effectiveness of advertising we serve to you and others, and to deliver relevant advertising to you;
  • To make suggestions and recommendations to you and other users of our Site about goods or services that may interest you or them, if we have received your consent to do so;
  • To provide or permit third parties to provide targeted advertising via websites you visit about goods or services that you may find interesting;
  • To track the progress and number of entries in competitions and promotions.

Information we receive from other sources:

We may combine information we receive from other sources with information you give to us and information we collect about you. We may use this combined information for the purposes set out above;

DISCLOSURE OF YOUR INFORMATION

We may share your personal information with third parties involved in events you purchase tickets to, including venues, artists, promoters, sponsors, and service providers. We may also share your information with Ticketón Partners and other select third parties, including:

• Business partners, suppliers and sub-contractors for the performance of any contract we enter into with them or you in order to provide you with a product or service;
  • Business partners, suppliers and sub-contractors to provide you with information about promotions and offers;
  • Relevant artists and/or their representatives, including for marketing purposes;
  • Aggregated, anonymized or other data to advertisers, advertising networks and social networks that require the data to select and serve relevant adverts to you and others. We may also use aggregate information to help advertisers reach the kind of audience they want to target. We may make use of the personal data we have collected from you to enable us to comply with our advertisers’ wishes by displaying their advertisement to that target audience;
  • We work with a number of carefully selected third party companies that provide a broad range of online solutions, from traffic analysis and advertising to user experience enhancements, such as enabling you to use the same login details across multiple websites. It is sometimes necessary for us to provide these companies with access to limited personal information about our users.;
  • Analytics and search engine providers that assist us in the improvement and optimization of our Site.

We may disclose your personal information to third parties:

• In the event that we sell or buy any business or assets, in which case we may disclose your personal data to the prospective seller or buyer of such business or assets;
  • If this Site or substantially all of its assets are acquired by a third party, in which case personal data held by it about its customers will be one of the transferred assets;
  • If we are under a duty to disclose or share your personal data in order to comply with any legal obligation, or in order to enforce or apply our terms and conditions and other agreements; or to protect the rights, property, or safety of our customers, or others. This includes exchanging information with other companies and organizations for the purposes of fraud protection and credit risk reduction;
  • To any other third party with your prior consent to do so.

STORAGE AND TRANSFER DATA

All the information you provide may be processed and stored, transferred or accessed around the world as described in this policy. By submitting your information and using our Site, you agree to this transfer, storing or processing. We will take all steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this privacy policy. We have put in place appropriate technical and organizational procedure to safeguard the information we collected on this Site.

The security of your personal information is important to us. All information you provide to us is stored on our secure servers or secure services controlled by third parties on our behalf. Any payment transactions will be encrypted using SSL technology. Where we have given you (or where you have chosen) a password which enables you to access certain parts of our Site, you are responsible for keeping this password confidential. We ask you not to share a password with anyone.

Unfortunately, the transmission of information via the internet is not completely secure. Although we will do our best to protect your personal data, we cannot guarantee the security of your data transmitted to our Site; any transmission is at your own risk. Once we have received your information, we will use strict procedures and security features to try to prevent unauthorized access.

COOKIES

Our site uses cookies to distinguish you from other users of our Site. This helps us to provide you with a good experience when you browse our Site and also allows us to improve our Site.

CHILDREN

This Site is not directed toward children under 13 years of age nor does Ticketón knowingly collect information from children under 13 without parental consent and in compliance with applicable laws.  If you are a California resident under the age of 18, and a registered user of the Site where this policy is posted, California Business and Professions Code Section 22581 permits you to request and obtain removal of content or information you may have publicly posted.  To make such a request, please send an email with a detailed description of the specific content or information to help@ticketon.com.  Please be aware that such a request does not ensure complete or comprehensive removal of the content or information you have posted and that there may be circumstances in which the law does not require or allow removal even if requested.

YOUR RIGHTS

Where applicable under local law, you may request a copy of the personal information held by Ticketón about you and may ask about all recipients of the information, the purpose of the processing, request the correction of incorrect data, and request the blocking and deletion of such data by contacting us as described in the “Contact” section below. We may require you to prove your identity with approved identification if you request this information.

You are responsible for keeping your information current and up-to-date. You may update your information by contacting us as described in the “Contact” section below. You also have the right, where provided under applicable law, to ask us not to process your personal data.

If your personal information changes, or if you no longer desire our service, you may correct, update, amend, delete or remove it by contacting us as described in the “Contact” section below. We will respond to your request to access within 30 days.

We will retain your information for as long as your account is active or as needed to provide you services. We will retain and use your information as necessary to comply with our legal obligations, resolve disputes, and enforce our agreements.

If you wish to subscribe to our newsletter(s), we will use your name and email address to send the newsletter to you. Out of respect for your privacy, you may choose to stop receiving our newsletter or marketing emails by following the unsubscribe instructions included in these emails, accessing the email preferences in your account settings page or you can contact us as described in the “Contact” section below.

Where provided under applicable law, you may have the right to ask us for a list of your personal data we share with third parties and information regarding those third parties, if the third parties use the personal data for their direct marketing purposes. We will seek your consent (before collecting your data) if we intend to use your data for such purposes or if we intend to disclose your information to any third party for marketing purposes. You can exercise your right to prevent such processing by checking certain boxes on the forms we use to collect your data. You can also exercise the right at any time by contacting us as described in the “Contact” section below.

YOUR CALIFORNIA PRIVACY RIGHTS

Under California Civil Code Section 1798.83, California residents with whom we have an established business relationship are entitled to request and receive, free of charge, once per calendar year, information about the Personal Information we shared, if any, with other businesses for their own direct marketing uses during the prior year,

You can make such a request by calling us at 323-655-2669 or by sending us an email at help@ticketon.com (please include “Data Removal Inquiry” in your email subject line).

For further information concerning California Privacy Rights, please see our Notice to California Residents included below as Appendix A.

LINKS TO THIRD PARTY WEBSITES

Our Site, our newsletters and other communications may, from time to time, contain links to and from the websites of our partner networks, advertisers and affiliates. If you follow a link to any of these websites, please note that these websites have their own privacy policies and that we do not accept any responsibility or liability for these policies.

CHANGES TO OUR PRIVACY POLICY

Any material changes we may make to our privacy policy in the future will be posted on this page prior to the change becoming effective and/or we will notify you through the Site or, where appropriate, by e-mail. Please check back frequently to see any updates or changes to our privacy policy. These changes will become effective upon obtaining your consent, if necessary, as required under local law. If you do not agree or consent to these updates or changes, do not continue to use the Site.

CONTACT

If you have questions, comments or requests regarding this privacy policy, contact Ticketón Customer Support or call 323-655-2669 and we’ll offer our help.

APPENDIX A

NOTICE TO CALIFORNIA RESIDENTS – YOUR CALIFORNIA PRIVACY RIGHTS

This section is applicable to residents of California. If you are a resident of California, you have certain rights described below. The following do not apply to individuals who do not live in California on a permanent basis.

RIGHTS PROVIDED BY CALIFORNIA CIVIL CODE SECTION 1798.83

A California resident who has provided personal data to a business with whom he/she has established a business relationship for personal, family, or household purposes (a “California Customer”) may request information about whether the business has disclosed personal information to any third parties for the third parties’ direct marketing purposes. In general, if the business has made such a disclosure of personal data, upon receipt of a request by a California Customer, the business is required to provide a list of all third parties to whom personal data was disclosed in the preceding calendar year, as well as a list of the categories of personal data that were disclosed. California Customers may request further information about our compliance with this law by mailing us at 5757 Wilshire Boulevard, Suite 473, Los Angeles, CA 90036 or emailing Ticketón at help@ticketon.com. Please note that we are only required to respond to two requests per California Customer each year under Code Section 1798.83.

RIGHTS UNDER THE CALIFORNIA CONSUMER PRIVACY ACT

This section of our Privacy Policy provides California residents with a comprehensive description of Ticketón online and offline practices regarding the collection, use, disclosure, and sale of personal information and the rights of California consumers regarding their personal information under the California Consumer Privacy Act (“CCPA”). This section applies to all California residents (but not including legal entities, such as companies). The section will not apply, however, if Ticketón does not collect any personal information about you or if all of the information we collect is exempt from the statute (for example, the CCPA does not protect information that is already protected by certain other privacy laws, and it does not protect information that is already publicly available).

1. You have a Right to Know About Personal Information Collected, Disclosed, or Sold.

California residents have the right to request that Ticketón disclose what personal information it collects, uses, discloses, and sells. This is called the “Right to Know”. Under the Right to Know, you can request a listing of the types of personal information we have collected about you, the sources of that information, how we use the information (e.g., our business or commercial purposes for collecting or selling personal information), other individuals and business with whom we share personal information, and the specific pieces of personal information that we have collected about you.

If you would like the above information, you may contact us through our webpage or customer service. Contact information is at the bottom of this section. When you make a request under your Right to Know, you can expect the following:

We will verify your identity. You will need to provide us the following information: last four digits of credit card used to purchase a ticket, First Name, Last Name, Email Address in order for us to verify that you are who you say you are.

We will confirm our receipt of your request within 10 days. If you have not received a response within a few days after that, please let us know by contacting us at the webpage or phone number listed below.

We will respond to your request within 45 days. If necessary, we may need an additional period of time, up to another 45 days, but we will reply either way within the first 45-day period and, if we need an extension, we will explain why.

In certain cases, a Request to Know may be denied, for example, if we cannot verify your identity or if providing you the information could create an unreasonable risk to someone’s security (for example, we do not want very sensitive information disclosed inappropriately). If we deny your request, we will explain why we denied it. If we deny a request, we will still try to provide you as much of the information as we can, but we will withhold the information subject to denial.

“Personal information,” for purposes of this section regarding the rights of California residents, does not include publicly available information that is lawfully made available to the general public from federal, state, or local government records.

Ticketón does not sell the personal information.

2. You have a Right to Request Deletion of Personal Information about You.

California consumers have a right to request the deletion of their personal information collected or maintained by Ticketón. If you would like information about you to be deleted, you may contact us through our webpage or customer service. Contact information is at the bottom of this section. When you make a request for deletion, you can expect the following:

• After you request deletion, you will need to confirm that you want your information deleted.
  • We will verify your identity. You will need to provide us the following information: last four digits of credit card used to purchase a ticket, First Name, Last Name, Email Address in order for us to verify that you are who you say you are.
  • We will confirm our receipt of your request within 10 days. If you have not received a response within a few days after that, please let us know by contacting us at the webpage or phone number listed below.
  • We will respond to your request within 45 days. If necessary, we may need an additional period of time, up to another 45 days, but we will reply either way within the first 45-day period and, if we need an extension, we will explain why.
  • In certain cases, a request for deletion may be denied, for example, if we cannot verify your identity, the law requires that we maintain the information (e.g., in case of a recall) or if we need the information for internal purposes such as keeping records of any warranties. If we deny your request, we will explain why we denied it, treat your request an “opt-out” of the sale of information (as described in our Notice of Right to Opt-Out), and delete any other information that is not protected from deletion.

3. Ticketón does not sell Personal Information

California consumers have a right to opt-out of the sale of their personal information by Ticketón.  For more information about your right to opt-out, please see our Notice of Right to Opt-Out.

4. Right to Non-Discrimination for the Exercise of a Consumer’s Privacy Rights

You have a right not to receive discriminatory treatment by Ticketón or exercising any of your privacy rights conferred by the CCPA. Ticketón will not discriminate against any California consumer because such person exercised any of the consumer’s rights under CCPA, including, but not limited to:

• Denying goods or services.
  • Charging different prices or rates for goods and services, including through the use of discounts or other benefits or imposing penalties.
  • Providing a different level or quality of goods or services.
  • Suggesting that the consumer will receive a different price or rate for goods or services or a different level or quality of goods or services.

Ticketón may, however, charge a different price or rate, or provide a different level or quality of goods or services, if that difference is related to the value provided to you by your data.

5. Authorized Agents

If you would like, you may designate an authorized agent to make a request under the CCPA on your behalf. We will deny requests from agents that do not submit proof of authorization from you. To verify that an authorized agent has authority to act for you, we may require a copy of a power of attorney or require that you provide the authorized agent with written permission and verify your own identity with us.

6. Contact Information

To request additional information, or make any of the requests described above, you may call us at 323-655-2667  – or contact us through our website at https://soporte.ticketon.com/contacto/

Updated 11/20/20